Locatie: Christiaan Huygensstraat 14, 2665 KX Bleiswijk. E-mail: info@anstholhuijsen.nl Telefoon: 06 – 12 66 96 72

Aanpak

Wanneer je voor het eerst bij mij in de praktijk komt, houden we een intakegesprek. Dat is een wederzijdse kennismaking en daarbij bespreken we zorgvuldig alles waar jij mee komt. Verder vraag ik naar je medische en psychische achtergrond, je eventuele medicijngebruik en de verwachtingen die je van de behandeling hebt. Ook geef ik uitleg over mijn werkwijze en wat ik je aanraad voor het vervolg van de consulten. En natuurlijk beantwoord ik heel graag de vragen die je me wilt stellen over het traject dat we voor jou gaan uitzetten.

Voor welke behandeling je ook bij me komt, ik zal me er altijd ook op richten je energieveld weer in balans te krijgen. Want elke lichamelijke of geestelijke klacht heeft invloed op dat veld en omgekeerd. Is je energieveld weer in evenwicht, dan werkt dat positief uit op je klacht.

Je energieveld is een onderdeel van je gehele energiesysteem. Het begint in je lichaam en strekt zich tot ver daarbuiten uit. Omdat ik je energieveld kan voelen, kan ik daar onregelmatigheden in opsporen, die behandelen en je adviseren wat er eventueel nog meer nodig is om je weer lekker in je vel te voelen.