Locatie: Christiaan Huygensstraat 14, 2665 KX Bleiswijk. E-mail: info@anstholhuijsen.nl Telefoon: 06 – 12 66 96 72

Over mij

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid en geneeskunde te maken heeft. Geen wonder dat ik een beroep koos dat daar alles mee te maken had. Ik werd verpleegkundige, een vak waar ik mij met veel liefde op toelegde. En nog altijd! Alleen nu nog slechts enkele dagen per week. Want eveneens op jonge leeftijd ontdekte ik dat er behalve de reguliere medische zorg ook ‘alternatieve’ geneesmethoden bestaan. Hoe kon het dat die anders werkten? En werkten die inderdaad anders? Het was een puzzel met een heleboel stukjes.


Veel werd me duidelijk toen ik die stukjes in elkaar begon te passen. Achteraf gezien vind ik het nu heel logisch. Dan heb ik het over de holistische kijk op gezondheid, de mens als geheel. We bestaan niet uit slechts een lichaam dat af en toe een defect vertoont dat gerepareerd moet worden, maar zijn een denkend, voelend, levend, ademend wezen met in en rond het lichaam een energieveld dat in een continu proces energie uitwisselt met de buitenwereld en andersom. Alles wat je denkt en voelt heeft daar invloed op, evenals de energieën in je omgeving ook inwerken op dat veld.


Toen ik me dat bewust werd, ging er een wereld voor me open. Ongeveer tegelijkertijd ontdekte ik mijn eigen gevoeligheid om met deze energieën te werken. Tijdens mijn loopbaan ben ik me dan ook vrij breed gaan scholen in de ‘alternatieve’ geneeskunde. Zo behaalde ik certificaten voor de opleidingen Touch for Health en Kinesiologie, Magnetiseren en Therapeutic Touch. Vervolgens ben ik opgeleid tot zowel hypnotherapeut als psychosociaal therapeut aan het ATMA Instituut en de Academie voor Psychodynamica. Daarnaast specialiseerde ik me voor PDS en migraine aan het BivT te Beverwijk en ben ik geschoold in EMDR, EFT ( drukpuntmethode), Eriksoriaanse hypnotherapie en Hypnose voor kinderen aan de C&C Development.


Ook heb ik in het verleden zelf diverse cursussen en trainingen gegeven in energetisch werk.

Maak een afspraak